Les 8 – Bitcoin Mining


Les 8 – Bitcoin Mining
/

We leggen uit wat miners zijn en wat zij doen. Dit doen we wederom met behulp van analogieën om het makkelijk toegankelijk te maken. Verder leggen we uit wat “difficulty adjustment” is en waarom dit belangrijk is voor Bitcoin. We hebben getracht het zo eenvoudig mogelijk te houden, maar realiseren ons dat dit wellicht een wat technischer onderwerp is.

Mochten er na het luisteren vragen of opmerkingen zijn, horen wij het graag, dan kunnen we een extra aflevering over dit onderwerp maken.

We zullen er sowieso in het vervolg nog vaker op terug komen en uiteindelijk ook de “echte” techniek achter mining uitleggen.

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Facebook

Twitter

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

ShiftCrypto: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *