Les 6 – Bitcoin en Blockchain


Les 6 – Bitcoin en Blockchain
/

In deze aflevering bespreken wij Bitcoin en blockchain. Hoe werkt de technologie waarop Bitcoin gebaseerd is? Om niet te zeer in de techniek te duiken en haar kennis te testen, geeft vandaag Marina de uitleg. Op basis van een aantal vergelijkingen bespreken Marina en Paul hoe een block is opgebouwd en hoe er vervolgens een ketting van blokken ontstaat.

De uitleg is zo makkelijk mogelijk gehouden. De techniek erachter en de details bespreken wij in een andere podcast aflevering.

Marina en Paul bespreken de voor- en nadelen van de blockchain en leggen uit, waarom het juist wel of niet handig is om deze techniek ook voor andere toepassingen te gebruiken.

Hebben jullie vragen of opmerkingen, neem dan graag contact op via twitter of instagram.

Bedankt voor het luisteren en tot de volgende aflevering!

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Facebook

Twitter

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

ShiftCrypto: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *