Les 5 – Bitcoin Kopen


Les 5 – Bitcoin Kopen
/

Bitcoin kopen

In de huidige aflevering bespreken wij hoe je bitcoin kan kopen. Je kunt via het decentrale netwerk rechtstreeks transacties doen, maar als je nog geen bitcoin in je bezit hebt, ben je toch afhankelijk van een derde partij.

Paul legt het verschil, de voor- en nadelen, uit van een broker en een exchange. Hij vertelt wat Know-your-customer (KYC) betekent en wat dit met bitcoin kopen te maken heeft.

Vervolgens geeft Marina een samenvatting van het koop-proces.

Bedankt voor het luisteren en tot de volgende keer! Dan bespreken we: Bitcoin en Blockchain

Een lijst met relevante bitcoin aanbieders vind je op onze site:

www.bitcoinschool.nl/bitcoin-kopen

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Facebook

Twitter

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

ShiftCrypto: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *