Les 46 – Bitcoin Miners – Vraag of Aanbod?


Les 46 – Bitcoin Miners – Vraag of Aanbod?
/

In deze aflevering filosoferen wij over de vraag of Bitcoin miners aan de “vraag” of “aanbod” kant staan. Zij zorgen ervoor dat, bij het vinden van een valide blok, nieuwe Bitcoin in het netwerk komen, dus staan ze aan de aanbod kant. Echter, waarom zou iemand überhaupt willen minen? Er moet een duidelijk voordeel/incentive zijn om kosten in het mining te steken, dus staan ze duidelijk aan de “vraag” kant. Wat denk jij? Laat het ons graag weten via X of Instagram!

Vragen – Stuur ons een bericht via Instagram of X of kom in de EENENTWINTIG telegram groep.

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Telegram

X

🧡 Vind je leuk wat we doen en wil je graag iets teruggeven?

Doneer dan via de ondersteun ons pagina op onze website of via petjeaf.com/bitcoinschool

Aanbevelingen (Reclame) – Je kan ons ook steunen via onze referral links*

Relai: Bitcoin kopen?

Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Bitcoin veilig opslaan?

Met onze referral link ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er op dit moment bestaat.

*Bij het gebruik van de referrals ontstaan voor jou geen extra kosten maar ondersteun je ons, zodat wij nog meer afleveringen kunnen opnemen!

Disclaimer

De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *