Les 40 – Updates & Forks bij Bitcoin


Les 40 – Updates & Forks bij Bitcoin
/

In de huidige aflevering bespreken we hoe bij Bitcoin updates uitgevoerd worden en wat hard en soft forks zijn. Paul is helemaal enthousiast en duikt diep de techniek in. Hij legt uit dat theoretisch iedereen een BIP (Bitcoin improvement suposal) kan indienen. Deze wordt dan wel/niet mee genomen in een update van Bitcoin. Gaande weg legt Paul uit hoe een fork ontstaat en wast het verschil tussen een soft en een hard fork is. We komen tot de conclusie dat het heel belangrijk is om je eigen node te draaien. Marina heeft moeite om de uitleg te volgen, maar er vallen in de loop van de aflevering steeds meer puzzelstukjes op hun plaats.

Vragen – Stuur ons een bericht via Instagram of X of kom in de EENENTWINTIG telegram groep.

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Telegram

X

🧡 Vind je leuk wat we doen en wil je graag iets teruggeven?

Doneer dan via de ondersteun ons pagina op onze website of via petjeaf.com/bitcoinschool

Aanbevelingen (Reclame) – Je kan ons ook steunen via onze referral links*

Relai: Bitcoin kopen?

Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Bitcoin veilig opslaan?

Met onze referral link ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er op dit moment bestaat.

*Bij het gebruik van de referrals ontstaan voor jou geen extra kosten maar ondersteun je ons, zodat wij nog meer afleveringen kunnen opnemen!

Disclaimer

De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *