Les 4 – Bitcoin bewaren


Les 4 – Bitcoin bewaren
/

In deze aflevering bespreken wij waarom het enorm belangrijk is om in een decentraal netwerk je eigen verantwoordelijkheid serieus te nemen.

Belangrijker dan hoe je bitcoin vergaard, is de veilige opslag ervan.

Daarom kiezen wij ervoor om eerder de verschillende opslagmogelijkheden te bespreken en pas in de volgende aflevering uitleg te geven over het aan- en verkoop proces. We leggen uit wat een “wallet” is en welke verschillende soorten wallets er zijn.

Een lijst met de meest relevante hardware wallets vind je op onze site:

https://bitcoinschool.nl/hardware-wallets/

Het mantra: “Don’t trust, verify” wordt uitgelegd. Neem niets voor waar aan, ook niet van ons, maar neem zelf de verantwoordelijkheid om dingen uit te zoeken en te verifiëren.

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Facebook

Twitter

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

ShiftCrypto: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *