Les 32 – Privacy & Security #1


Les 32 – Privacy & Security #1
/

In deze les bespreken we, samen met twee gasten Shortnon en Not whoyouthinkiam, het belang van privacy & security. “Ik heb niets te verbergen” en toch sluit je de deur als je naar de wc gaat, heb je gordijnen in de woonkamer en doe je de voordeur op slot. In de digitale wereld en zeker binnen Bitcoin is privacy & security een bijzonder belangrijk onderwerp, waar niet iedereen bij stilstaat. Wij hopen met deze aflevering het bewustzijn voor het belang hiervan te verhogen. In de volgende aflevering leggen onze gasten uit, welke manieren er zijn om je privacy & security te te verhogen.

Vragen – Stuur ons een bericht via Instagram of X of kom in de EENENTWINTIG telegram groep.

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Telegram

X

🧡 Vind je leuk wat we doen en wil je graag iets teruggeven?

Doneer dan via de ondersteun ons pagina op onze website of via petjeaf.com/bitcoinschool

Aanbevelingen (Reclame) – Je kan ons ook steunen via onze referral links*

Relai: Bitcoin kopen?

Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Bitcoin veilig opslaan?

Met onze referral link ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er op dit moment bestaat.

*Bij het gebruik van de referrals ontstaan voor jou geen extra kosten maar ondersteun je ons, zodat wij nog meer afleveringen kunnen opnemen!

Disclaimer

De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *