Les 26 – Moskow Time & Pauzepraat


Les 26 – Moskow Time & Pauzepraat
/

In deze aflevering praten we over van alles en nog wat. We wilden eigenlijk een aflevering maken over de BTClock en de Moskow Time, maar kwamen via de uitleg van de Moskow Time op Jack Dorsey de oprichter van Twitter, op Nostr en voor we het wisten waren we aan het filosoferen over een Bitcoin Standaard, free money en free speech. We vinden de aflevering zo leuk dat we besloten hebben de titel aan te passen en hem als “pauzepraat” een plekje tussen de overige lessen te geven.

Extra aantekeningen/links uit deze aflevering:

Vragen? Stuur ons een bericht via Instagram of kom in de EENENTWINTIG telegram groep.

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Facebook

Telegram

X

🧡 Aanbevelingen (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links*

Relai: Bitcoin kopen?

Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Bitcoin veilig opslaan?

Met onze referral link ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er op dit moment bestaat.

*Bij het gebruik van de referrals ontstaan voor jou geen extra kosten maar ondersteun je ons, zodat wij nog meer afleveringen kunnen opnemen!

Disclaimer

De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Become a member at https://plus.acast.com/s/bitcoin-school.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *