Les 1 – Waarom deze Podcast


Les 1 – Waarom deze Podcast
/

Welkom bij de eerste les van de Bitcoin School Podcast!

In deze les bespreken we waarom we deze podcast zijn gestart en wat we hopen te bereiken.

In deze podcast worden Paul en Marina geïntroduceerd als de hosts.

Wij hebben allebei een passie voor Bitcoin – Paul heeft al langer ervaring in het wereldje en Marina heeft in de afgelopen weken haar interesse in Bitcoin steeds verder vergoot.

We willen hun kennis en ervaringen delen om mensen te helpen zelfredzaam te worden.

Het doel van deze podcast is om mensen te helpen begrijpen wat Bitcoin is en hoe ze het op een veilige en verantwoorde manier kunnen gebruiken.

Paul en Marina hebben gemerkt dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over Bitcoin en dat mensen vaak fouten maken bij het kopen, verkopen en bewaren van Bitcoin.

We willen mensen helpen deze fouten te voorkomen en op deze manier mensen helpen hun financiële vrijheid te vergroten.

De podcast zal zeer waarschijnlijk twee keer per week worden uitgebracht, op dinsdag en vrijdag. En we beginnen vandaag. We nemen iedereen mee vanaf het begin op ontdekkingstocht in de wereld van Bitcoin. We gaan onderwerpen bespreken zoals: “Wat is Bitcoin?”, “Hoe bewaar je Bitcoin veilig?”, “Hoe koop je Bitcoin?” en nog veel meer.

We hopen dat deze podcast je zal helpen om Bitcoin beter te begrijpen en je zelfredzaamheid te vergroten. Bedankt voor het luisteren naar deze eerste les van de Bitcoin School Podcast!

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Facebook

Twitter

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

ShiftCrypto: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *