Bonus – Welke Hardware Wallets zijn aan te raden


Bonus – Welke Hardware Wallets zijn aan te raden
/

Deze aflevering is spontaan tijdens een wandeling ontstaan, toen we de voor- en nadelen van de verschillende hardware wallets hebben besproken. Ineens dacht ik; dit is ook belangrijk voor onze luisteraars, dus snel terug naar huis en de microfoons erbij.

Paul bespreken kort de drie hardware wallets.

Ledger Nano S Plus,

Ledger Nano X en de Bitbox02 van Shift Crypto.

We zullen in de loop der tijd nog andere hardware wallets testen en die eveneens aan onze website toevoegen.

Meer informatie en een link naar de leverancier vind je op onze website https://bitcoinschool.nl/hardware-wallets/

Deze aflevering is dus een soort bijles, die we ertussen plaatsen. In de volgende aflevering bespreken we hoe je bitcoin kunt kopen.

Laat ons graag weten wat je van onze podcast vindt, door een aantal sterren of een beoordeling achter te laten op Spotify of Apple podcast, zodat ook andere luisteraars ons makkelijker kunnenvinden. En wij onze content aan jullie behoefte kunnen aanpassen.

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Facebook

Twitter

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

ShiftCrypto: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *