Bonus – Bitcoin is Jarig


Bonus – Bitcoin is Jarig
/

In deze bonusaflevering vieren we de 15e verjaardag van Bitcoin. Op 3 januari 2009 werd de eerste blok gemined, het zogenaamde genesis-blok. Sindsdien is Bitcoin een aantal keren “dood” verklaard door de mainstream media en andere critici, maar Bitcoin is er nog steeeds en de populariteit neemt toe. Verder is op 3 januari de “Proof of keys dag” waarbij iedereen die bitcoin op een exchange/beurs heeft staan geadviseerd wordt deze eraf te halen. Een mooie dag om elk jaar te checken of je je UTXO management, security en eigen keys op orde hebt.

Vragen – Stuur ons een bericht via Instagram of X of kom in de EENENTWINTIG telegram groep.

🧡 Vind je leuk wat we doen en wil je graag iets teruggeven?

Doneer dan via de ondersteun ons pagina op onze website of via petjeaf.com/bitcoinschool

Aanbevelingen (Reclame) – Je kan ons ook steunen via onze referral links*

Relai: Bitcoin kopen?

Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Bitcoin veilig opslaan?

Met onze referral link ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er op dit moment bestaat.

*Bij het gebruik van de referrals ontstaan voor jou geen extra kosten maar ondersteun je ons, zodat wij nog meer afleveringen kunnen opnemen!

🏠 Bitcoin School

Website

Instagram

Telegram

X

Disclaimer

De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *